Új bejelentkezési telefonszámunk: +36 70 774 7934

Aktuális hírek

Bővülő nőgyógyászati rendelés
2023. februárjától Dr Merkely Petra szülész-nőgyógyász szakorvos a dunakeszi rendelőnkben is megkezdi rendelését, itt kéthetente hétfőnként lesz elérhető. Ezzel egyidejűleg a budapesti rendelőnkben is bővül a rendelése, csütörtökön egész nap tudja fogadni betegeit.
Bejelentkezés telefonon
Közel egy éve, hogy a telefonos bejelentkezéshez új számot vezettünk be, azonban a szolgáltató hozzáállása és problémamegoldó képességének hiánya miatt ennek zavartalan működése nehézségekbe ütközik.
A mellrák elleni küzdelem világnapja
Október 1. a mellrák elleni küzdelem világnapja. A statisztikák szerint a nők körében világszerte a mellrák az egyik leggyakoribb daganatos betegség, de nem csak nőkre veszélyes -keveset beszélünk róla- de férfiak is küzdhetnek emlőrákkal.
Új nőgyógyászati ultrahang készülék
2022. szeptember 1-én a dunakeszi rendelőnkbe új nőgyógyászati ultrahang készülék érkezett.
Új kardiológiai ultrahang készülék
2022. júliusában új kardiológiai ultrahang készülék érkezett rendelőnkbe.
Vérvételi lehetőség a Dunakeszi rendelőben
2021. szeptember 28-tól vérvételi lehetőség nyílt a Dunakeszi rendelőnkben.
Maszk használata
Tisztelt Betegeink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a hatályos jogszabályoknak megfelelően egészségügyi intézményekben -így rendelőnkben is- 2022. március 7. után is a maszk használata továbbra is kötelező. Megértésüket köszönjük.
Várandós és gyermekágyas kismamák COVID19 elleni oltása
Ezúton szeretnénk tájékoztatni a rendelőnkben gondozott kismamákat, hogy a hatályos rendeleteknek ill. szakmai ajánlásoknak megfelelően a 12. betöltött terhességi hetet követően ajánljuk a koronavírus fertőzés elleni védőoltást.
Tájékoztató a koronavírus járvány miatt rendelőnkben hozott intézkedésekről
A koronavírus járvány miatt a betegeink, hozzátartozóik és az őket ellátó egészségügyi személyzet védelme érdekében a rendelőnkben is megelőző intézkedéseket hoztunk.